KOS március 21 – április 20

 

 

 

Légy üdvözölve 2008-ban KOS! Számodra ez az év az együttműködés, a társulások, a türelem, a döntések és a kapcsolatok éve.

 

Függetlenségednek és cselekvési vágyaidnak köszönhetően néhány elkerülhetetlen kihívásra számíthatsz az idén. De semmilyen kihívás sem lehet olyan jelentős, hogy elcsüggessze felfedező szellemed.

Fontos, pozitív változások jönnek karrieredben az idén.Legyél akár a karriered elején, kozepén, vagy nyugdíjazáshoz közel, a karrier tízedik házában tartózkodó Jupiter és Plútó kiszélesíti, és radikálisan megváltoztatja azt, amivel foglalkozol. Új lehetőségek bukkannak fel, amelyek leginkább spirituális és személyes meggyőződéseidhez kapcsolódnak. Új személyek lépnek be életedbe, akik vezetőként vagy mentorként szolgálhatnak számodra. Esetleg te tölthetsz be hasonló szerepet valaki más számára. Sikereket érhetsz el üzleti kapcsolataidban, feltéve, hogy nem bonyolódsz hatalmi játszmákba másokkal. angyalka.gif

Az egyéb figyelemre érdemes területek a Szaturnuszhoz – a szabályokat, megkötéseket és karmát uraló bolygóhoz – kapcsolódnak. Az elmúlt kettő és fél évben a Szaturnusz a szerelem ötödik házában tartózkodott. A szerelem terén akadályokba vagy korlározásokba ütközhettél, vagy boldogságod romba dőlhetett valamilyen oknál fogva. Még ha életed más területei virágoztak is, a szerelem terén meghiusulhattak reményeid.

Ennek vége szakadt , mikor a Szaturnusz átlépett a Szűzbe tavaly szeptember 2-án. 2009 őszéig mindennapos tevékenységeid során találkozhatsz akadályokkal. Lehet, hogy nagyobb felelőséget kell magadra vállalnod. Te csak tedd a dolgodat, Kos! Meglesz a jutalma néhány éven belül.

Mivel a hatodik ház jelképezi általános egészségi állapotodat is, fontos, hogy jó formában tartsd magad azt követően, hogy a Szaturnusz belépett a Szűzbe. Ügyelj jobban a táplálkozásodra és a testmozgásra!

 

00000076.gif

 

 

A hirtelen változásokat szimbolizáló Uránusz idén még mindig a tizenkettedik házban van. Egy ideje ott tartózkodik, úgyhogy már hozzászokhattál energiáihoz.

Mélyen eltemetett témákat érintő személyeket vagy kapcsolatokat élhetsz át, amelyek segítenek abban, hogy szembenézz azokkal és egyszer és mindenkorra megoldjad őket. Mivel a tizenkettedik ház azon dolgokat jelképezi, amelyeket nem láthatunk, kapcsolatba kerülhetsz kórházban, szeretetotthonban vagy más intézményben lévő emberekkel. Az álmaid különösen élénkek lehetnek idén, intuitív információval szolgálhatnak, betekintést nyújthatnak saját tudattalanodba, válaszokat adva kérdéseidre.

 

 

0132.jpg

 

 

Ideális időszak a szerelemre.

 

 

 

Jelöld meg az április 6. és 29. közötti időszakot, amikor is a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal művészibb is leszel ekkor és a többiek új színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad és a szexuális vonzerőd az egekben lesz. Kiváló pótnapok kínálkoznak még a romantikára a július 12. és augusztus 4. közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal.

 

 

00000425.gif

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

 

 

A karrierrel kapcsolatos döntéseket vagy az év eleje és május 8-a között, vagy pedig szeptember 8-a és az év vége között hozd meg, amikor a Jupiter közvetlenül tizedik házadon halad keresztül. A május és kora szeptember közötti időszakban a Jupiter retrográd itányú mozgást végez, gyakorlatilag alvó. Az idei évben van néhány különösen szerencsés nap a karrierrel kapcsolatos döntésekre. Ezek május 11. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közé esnek, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

 

0084ou3.gif

2008 év legszerencsésebb napjai.

 

Minden évben a Jupiter kedvező szöget zár be a Nappal, ez általában egy együttállás, amikor mindkét bolygó ugyanabban a jegyben tartózkodik. 2008-ban ez a szög a pompás, és két időszakban következik be: május 11.-13. között, valamint szeptember 3.-5. között. Ha valamilyen szerencsejátékon akarsz játszani, ezen időszakban tedd azt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

3 hozzászólás “2008. évi horoszkóp a KOS csillagjegyről.” bejegyzésre

  • Agnes M.:

    Kedves Katalin,
    Orommel olvasgatom oldalat, de v.mi oknal fogva az eves horoszkopok nem talalhatoak , egyedul a Kos.
    Nem tudom,h. ez egy hiba v.hol a rendszerben, de csak tudatni szeretnmem onnel:)

  • Kedves Ágnes. Köszönöm az észrevételt, és köszönöm a látogatását. Kicsi türelmet kérek és rövid időn belül megnézheti mind a 12 csillagjegyet. Katika

  • csurkáné gyulai edit:

    Nagy örömmel,érdeklődéssel olvasom „jelentéseit”!Igazán jo hogy van ilyen lehetőségem…További jo munkát hozzá!

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen