Kos március 21 – április 20

Az év első napjait használja ki. Ízgalommentes napokat, pihenést, nyugalmat igér a Szaturnusz. Ne törődjön a rokonok problémáival, később ők is megnyugszanak. Ha a dolgait okosan végzi az új év elején, kisebb kockázattal is kellemes összeghez juthat. Vigyázzon a kiadásokra, mert a könnyen jött pénz, könnyen vész el. Vigyázzon azokra az ajánlatokra, ami sokat igérő, mert az ördög a részletekben lakozik.

 

   Bika április 21 május 20

Ne adja fel vágyait. A sors egy kellemes emberrel hozza össze, aki okos és sok dologban segíthet önnek. A hét végén vágyik egy kis magányra. Élvezni fogja a nyugalmat, miközben jó ötletek születnek fejében. Ne ossza meg baráti körével ötleteit. Valaki arra vár, hogy az ön tollaival ékeskedjen. Egy Szűz jegyű ember most árthat elképzelései véghezvitelében.

 

 Ikrek május 21 junius 21

Nyüzsög, most akar rendet tenni lakásában, vagy garázsában. A Merkur jó hatásának következtében meglepő dolgokat fedezhet fel délutáni sétái során.  Legyen füle meghallani, és szeme meglátni a jó dolgokat. Elképzelhető, hogy hosszabb útat is betervez, akár külföldön, akár belföldön.

 

       Rák  június 22 – julius 22

Értelmes kompromisszomot köthet családtagjaival. Ráébred, hogy nekik is van igazuk. Ez kihatással lehet kedvező  kapcsolatukra. Elmondható, hogy ez a jó kis beszélgetés a jövő záloga.Az nem fog menni, hogy csak mástól vár változást. Önnek is változnia kell.

  Oroszlán július  23 – augusztus 23

Most a családi kapcsolatait ápolgassa. Törődjön gyermekeivel, ha van unokáival. Viszont ha még fiatal, töltsön több időt szüleivel. Őrizze meg türelmét, semmi értelme, hogy apró butaságokon kiboruljon. Ön, ha hisz a babonás hiedelmekben, rossz irányba terelhetik érzelmi világát. Ha a hiedelmekkel nem foglalkozik , megnyílik és jókedvű lesz. 

 

    Szűz augusztus 24- szeptember 23

Bízzon magában és kapcsolatteremtő képességében. Legyen aktívabb , kezdeményezzen. Kedves élményt fog nyujtani egy romantikus séta, esetleg vacsora.  Nosztalgiázhat régi, kedves dolgokról, ami a régmúlt időkben történt. Rájöhet eddig nem tudatosult összefüggésekre.

 

    Mérleg szeptember 24 – október 23

Egy rövidebb utazás lehetősége elképzelhető. Mielőtt elindulna kérdezze meg barátait, esetleg egy szakembert.  Hamarosan nem várt bevételre számíthat. Ebből még félre  is tehet. Lehetősége lesz ebből az összegből meglepetést adni barátnőjének, vagy feleségének.

 

   Skorpió október 24 – november 22

Néha már terhes is önnek a sok baráti kapcsolat ápolása. Ez főleg amiatt van, mert unaloműzésből keresik meg önt és nem komoly feladatokkal. A hold hatás a Merkurral jó kedvre derití. Egy utószilveszter jót tesz karrierjének is. Ha falakba űtközik, a barátai segítségére lesznek.

 

  Nyilas  november 23 – december 21

Itt az ideje, hogy kisérletezzen akár a szexben is. A hó alatt rejtőzik a talizmánja. Ha szeret sielni, menjen és kapcsolódjon ki. Az ön, vagy partnere vállalkozását esetleges váratlan nehézségek fenyegetik. Kérdezzen meg egy nagyon jó szakembert. Ő megoldja, a felhők elszállnak a feje fölül.

 

  Bak  december 22  – január 20

Nem akar vitát és viszályt. Nem kellene közösködni senkivel. Csak akkor társulhat nyugodtan, ha részletesen megbeszélik a feltételeket. Írásban is rögzítse a megbeszélteket, mert a szó elszáll. Szerelme most a szokásosnál is bizonytalanabb. Erősítse önbizalmát, álljon ki mellette. Jól fog kezdődni az újév mindkettőjük számára.

  Vízöntő  január 21 – február 19

Kigyensúlyozott, nyugodt napokra vágyik. Ez azonban, csak a hét vége felé lehetséges.  Minden apróság kiborítja. Valamelyik kollégája, vagy barátnője estleg cserbenhagyja. A hét vége felé kellemetlen fizikai fájdalmai lehetnek. Menjen orvoshoz, megelőzheti a nagyobb bajt.

 

   Halak  február 20 – március 20

Sok a tennivalója. Fél, hogy  nem tudja tartani a határidőket. Munkával tölti a pihenőnapokat is. A hosszú távú befektetésre ez a hét alkalmas. Partnerével fontos a feltétlen őszinteség. Teremtsen maga köré kellemes légkört. Éljen lazábban! A Merkur hatása összebonyolíthatja a szálakat. Nagy cél felé tör.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen