Kos márc. 21 – ápr. 20.

A hét első felében féltékenység, árulás, csalás, hazugság várható. Minderről testközeli tapasztalatokat szerezhet. Ezért jobban jár, ha nem bízik meg senkiben. Most senkire sem számíthat, csak saját magára. Így biztosan nem éri csalódás – bár az ember néha magában is csalódhat. Magánéletében egy szeretett személy el akar távolodni öntől. Ne akadályozza, engedje el az illetőt. Ne ijedjen meg a változásoktól, még a látszólag negatívtól sem, hosszú távon kiderülhet, hogy a rossz a jó és a jó a rossz. 

 

 

 Bika ápr. 21 – máj. 20.

A hét elején minden munkát el tud végezni, ha elég ügyes. Ne elégedjen meg másodosztályú megoldásokkal érzelmi téren, mert abból csak baj származhat! Önnek szabad utat mutat a sors megannyi életterületen, de csak egy pontra érdemes  fókuszálnia  erejét. Sok irigye akad. Ám, ha megértést mutat ezek felé az emberek felé, akkor az ellenségei hirtelen barátaivá válnak. Ne vessen be semmiféle manipulativ trükköt párja felé. 

 

 

 Ikrek méj.22 – jún. 21.

Igyekezzen néha a társa szemével nézni a világot, és rájön, hogy nemcsak ön érzi magányosnak magát a kapcsolatukban, hanem ő is. Hízásveszélyes a hét! A munkahelyi stresszt nassolással igyekszik levezetni. Ha pikkel egy kollégájára, tartózkodjon a bosszúállás gondolatától, mert most igazságtalanul dönthet, amit a sors kamatostól visszafízet majd. Remek az idő a rokoni kapcsolatok ápolására, és arra is, hogy jól megmondja véleményét egy olyan személynek, akinek a viselkedése régóta bosszantja.A testvérével folytatott beszélgetés megnyugtatja, és büszkévé teszi.

 

 Rák jún. 22 – aug 22.

Házastársa, vagy családtagja akadékoskodása vagy kissé földhözragadt viselkedése sem zavarja annyira, mint máskor. A szerelemben is sikeres lesz, olyan személlyel jön össze, aki valakinek számít, a kapcsolatai tetszeni fognak önnek. Ám balesetveszélyes a hét, akár még egy körömollóval is megvághatja magát. Régóta várt, jó híreket kap.Csak annyi üröm lesz az örömben, hogy a kelleténél több bevásárlási gond szakad a nyakába. Útközben segítő kezekre talál. A hét közepén a Hold hatására érzékeny és sebezhető, nem kellene minden szón rágódnia.

 

Oroszlán júl. 23 -aug. 23.

Nehezen tud a lényegre koncentrálni.Kicsit szétszórt a hét elején. Aztán vasakarattal valósítja meg önmagát, nem kapkod, nem szalad fűhöz-fához, egyszerűen kivárja a legmegfelelőbb pillanatot arra, hogy lépjen. Igy nem csoda, hogy a Nap is nevetve figyeli minden tettét, és erősen támogatja mindenben.  Márpedig  ha valakit az ég királya kiszemel, az csak szerencsés lehet! Ne csodálkozzon hát, hogy most egyik jó lehetőség a másik után pottyan az ölébe. A postás is kétszer csenget a héten az ajtaján, és ebből egyszer biztos pénzt hoz. Ismerőse új munkalehetőséget ajánl. A szerelemben is szerencsés, egyik ölelést a másikra halmozza. Persze, azért egy kis üröm is kerül a nagy örömbe, egyik barátja becsapja.

 

 Szűz aug. 24 – szept 23.

A héten türelemből vizsgáztatja önt a sors. Annyi ostoba és kétszínű ember veszi körül, olyan szabályokhoz kell alkalmazkodnia, hogy ön legszívesebben melegebb égtájra küldene mindenkit. Furcsa érzések kerítik hatalmába , amikor rájön, hogy eddigi barátja háta mögött árt önnek. Ráébred arra is, hogy nem az a jó főnök, aki ránk hagy mindent, hanem az, aki sokat követel! Minél magasabbak az elvárások, annál édesebb a siker. 

 

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 Szerelmi lángolása kánikulai. A héten egy új barátot ismerhet meg.Kapcsolataiban próbáljon harmóniára és kölcsönösségre törekedni. Néhány apró anyagi veszteséget arcrándulás nélkül el kell viselni, néhány apróbb bosszúságot szemhunyorítás nélkül. A hétvégi történések százszorosan kárpótolni fogják, de nem csak önt, hanem közeli hozzátartozóit is. Jó érzés lesz rájuk pillantani, érezni megelégedettségüket és örömüket. Elégedett lehet a csillagok támogatásával. Remélhetőleg a pozitív hatás eltart egy ideig. 

 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 A héten tegyen meg mindent másokért – a józan ész határain belül. Figyeljen oda a környezetében élő magányos emberekre, ejtsen meg egy olyan látogatást, amit régóta halasztgat. Nézzen szét a házi lomtárban, biztosan talál olyan tárgyakat, amit ön már nem használ, de másoknak örömet okozhat vele. Dicsérje meg barátja alakját, frizuráját.(persze csak akkor, ha nem kopasz az illető) A munkahelyi koccanásokat mellőzze, legyen mindenkihez egy jó szava, korra, nemre, beosztásra való tekintet nélkül. Meglátja mennyi kölcsönös szimpátia fog megszületni tevékenysége során.

 

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 Apró egészségügyi probléma idegesiti, talán kisebb fertőzés vagy gyulladás, esetleg allergia, amivel érdemes orvoshoz fordulni. Lehet, hogy egy alapos kivizsgálás  és egy hétköznapi gyógyszer pillanatok alatt meggyógyítja és megnyugtatja. De törődjön családja fizikai állapotával is- az egészségnél csak a tudás a jobb befektetés. Persze ez nem azt jelenti, hogy vezényszóra orvoshoz kell rohanniuk, inkább beszéljék meg a gondokat és közösen keressenek egy elfogadható megoldást. Lehet, hogy elegendő lesz a mozgással töltött órák számának megduplázása is. 

 

 Bak dec. 22 – jan. 20.

Barátaitól remek ajánlatot kap, örül és önfeledten szórakozik. Azt is elfelejti, hogy kemény munkával eltöltött hét van mögötte, hogy átesett egy könnyű influenzán és egy nehéz értekezleten. Barátai és társasága sok mindenért kárpótolja, legyen ön is figyelmes hozzájuk és vegye észre, ha bántja valami egyikőjüket. Sokszor az is megoldás a (lelki) sebekre, ha őszintén kibeszéljük megbízható társunknak bánatunkat. Azt azért ne feledje, hogy bármilyen kellemes is a hobbija, abból nem, csak a munkából tud megélni. 

 

 

Már a saját gondolataitól is izgatottá válik. Zavarában nem tudja kimutatni érzéseit. A párja azonban érezni-tudni fogja, hogy mit szeretne. A legnehezebb feladatokat hétfőre időzítse, mert aztán rohamosan csökken a lelkesedése, lankad a figyelme, és könnyen véthet hibát. Ez persze nem jelenti azt, hogy csinos ismerősének ne hallgatná meg bókjait. Elvégre a szép szavakból még senkinek sem lett gyereke. Bár van olyan mondás, hogy az illető belebeszéli  a babát a másik hasába.- remélhetőleg  csak átvitt értelemről van szó, ahogyan a Vénusz most sugallja. 

 

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

Elszántsága és állhatatossága általában nagyot lendíthet a karierjén, főleg a hét második felében. Éppen ezért nem szabad leállnia még akkor sem, amikor mások már haza készülődnek. Több pénzt csak így remélhet. Vigyázzon, a héten pletyka tárggya lehet! Szerencsére ez a konstelláció hamar megváltozik. Ügyes-bajos dolgok intézésére kiváló az idő. A hivatalos szerveknél is szerencséje lesz, és talán még olyan engedélyt is megszerezhet, amely korábban elérhetetlen volt. Szerelmi kapcsolatában fontos szerepet játszik a pénz, gyermeke is többet költ az ön kontójára. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen