Heti horoszkóp 2008. március 24 -30.

 

 

 

 

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Hódításai tervei gyorsabban realizálódnak, mint gondolná. A Vénuszban ezen a héten is bízhat. Ne sajátítsa ki párját, mert elveszítheti.Csak a saját tempójában hajlandó dolgozni, ha sürgetik begörcsöl. Minden vágya az, hogy megbecsüljék, felnézzenek önre munkahelyén és családjában egyaránt. Erre minden esélye meg is van, különösen szerdán és csütörtökön. Most fontos emberek elismerését vívhatja ki.

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

Ezen a héten látványosan tesz-vesz, de valójában nem csinál semmit. Ebből a látszatcselekvő állapotából hét közepén egy szép vállalkozási ajánlat fogja kirángatni úgy, hogy baráti körénben is ez lesz a téma. Tele van a szíve szeretettel, odaadással, romantikus rajongással, de nem kell magához ölelnie az egész világmindenséget. Jogi ügyben váratlan, de nem kellemetlen fordulat várható.

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21

Próbáljon meg magára nyugalmat erőltetni, szépen, szabatosan, világosan fogalmazni, mert csak így fogják fel, amit közölni akar. Ne pörögjön magas fordulatszámon, ezen a héten. Az elmult napokban hallot elképesztő híren még rágódik egy kicsit, aztán elfogadja a kialakult helyzetet. Nem is tud ebben az esetben mást tenni. A hét végén menjen ki a szabadba, töltse édes semmittevéssel az időt. Töltődjön fel a várható eseményekre.

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

Ráférne egy kis frissítés érzelmi életére. A szingli Rák ezen a héten észre sem veszi a kinálkozó lehetőséget. Nem a legjobb a hangulata, érzelmi kitörései lehetnek, ez házsártosságában is megmutatkozik. Otthona biztonságára fordítson nagyobb figyelmet, mert hívatlan vendégek tehetnek látogatást, és vihetnek magukkal emlékbe néhány értékesebb tárgyat. A caládtagokkal ne legyen túl kemény, próbáljon sort keríteni egy tisztázó beszélgetésre.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

Olyan hirtelen érkezik a szerelem, mint derült égből a villámcsapás. Szűk körű társaságban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek nehezen bocsájthatók meg. Gyermeke miatt tehetetlenséget érez, mert ön hiába tudja mi hasznos neki, ha nem hajlandó azt elfogadnni, talán még bele is betegszik, csak hogy ne kelljen engedelmeskednie önnek. A munkában jó teljesítményt nyújthat. Anyagi kellemetlenségek zavarhatják meg a nyugodtnak igérkező hétvégéjét. Mások körmére kell odanéznie, sőt ráütnie.

 

Szűz aug.24 -szept. 23.

Kellemetlenséget hozhat a keddi Merkúr-Plútó kvadrát. Azt jelzi, ha nem vigyáz oda inge-gatyája! Szerelmi bonyodalomnak is részese lehet a héten. A tavasz lehelete önben is felpezsditi az érzelmeket, viszont ha házas, nem biztos, hogy ezt otthon keresi. Fennáll a veszélye annak, hogy titkos szerelmi kapcsolata miatt a héten inkább a pokol bugyraiban érzi magát. A Vénusz – Uránusz konjukció hatására a fiatal Szűz fellázad a hagyományok ellen.

Mérleg szept.24 – okt. 23.

Legyen készséges, mosolyogjon, mert manapság már keményen zsebre megy a játék. A barátságos viselkedésével szövetségeseket szerezhet, növelheti bevételeit, de hamis mosollyal őszinte barátságot nem lehet megalapozni, ezt ne feledje.Szervezésből, kommunikációból nagy jelest kaphat ezen a héten, mert most a profiknál is profibb. Régi ismerőse megtiszteli bizalmával és meglepő történetet mesél el önnek. Vigyázzon pletyka lehet belőle, ön kellemetlen helyzetbe kerülhet!

 

Skorpió okt.24 – nov. 22.

Ha az erejiben kereskedővér csorog, akkor nagyot arathat a pénzteremtő szférában. Még annak is csurran-cseppen, aki mások nyomában szereti gyűjtögetni a kövér bankókat. Ha csendben figyel, sokkal több dolgot tanulhat meg és az érzései is élesebbekké válnak. Minderre azért van most nagy szüksége, mert fontos döntés előtt áll, élete új kerékvágásban forog majd. Szerelmi kapcsolata kiteljesedhet, hiszen oly régen vágyakozott már erre.

 

Nyilas nov.23 – dec.21.

A hét elején számíthat néhány feszült pillanatra. A Mars, még a legtürelmesebb Nyilasokat is vitára ösztönzi. Ne pazarolja az energiáját olyan dolgokra, ami valójában másra tartozik. Egy korábbi könnyelműsége miatt most főhet a feje. A párja megértésétől függ, milyen hamar jut túl ezen a krizisen. Jó adag idegeskedéssel folytatódik a hét. A Szaturnusz azonban segítségére lesz. Nem érdemes halogatni a fontos intézendőket, mert csütörtöktől már senkivel sem tud érdemben tárgyalni.

Bak dec.22 – jan.22.

Önfelett szórakozásba merülhet baráti körben. A múlt sok esetben a jelen mentségéül szolgálhat , régi ismerőse életfilozófiája ez, akivel most hosszabban értekezhet, eszmét cserélhet. A pihenésen tul néhány értékes információhoz is hozzájuthat, ami rendkivüli költségcsökkentéssel is járhat. Ez a hét végére vonatkozik, a hét elején és közepén keményen kell állnia a sarat. Ne féljen, energiatartalékai most kimeríthetetlenek.

Vízöntő jan. 21 -febr. 19.

Megtörténhet, hogy a tervei olyan akadályokba ütköznek, amit nem észérvekkel, inkább érzelmi ráhatással lehet elhárítani. Türelmetlen ember, aki szeret azonnal a lényegre térni, felingerli, ha bármire várnia kell, vagy be akarják osztani az idejét. A párkapcsolatát nehézkessé teszi, hogy a távolságtartás álarca mögé rejti forró érzéseit. Már csak az hiányzik, hogy a pénze, vagy a munka miatt veszekedés támadjon kapcsolatában! Mérlegeljen, mert lehet, hogy a munkába tett nagy erőfeszítések mégsem érnek annyit, hogy szétmenjen a házassága, vagy a családi élete.

 

Halak febr.20 – márc. 20.

Legendás kompromisszumkészsége a héten cserbehagyja. Bár igyekszik, képtelen mindent elvégezni vasárnap előtt. Szelektálja a tennivalóit. Maradjon belőlük jövő hónapra is, ne roppanjon bele a munkába. Kósza hírek, barátok elejtett megjegyzései könnyen tönkretehetik a hetét. A szívére hallgasson, ne a pletykára! Új munkalehetőségről hall. Nagyon gondolja meg a váltást! Az idegőrlő munkatempó semmilyen pluszpénzt nem ér meg. Az egészség mindennél előbbrevaló. Nincsennek kettős igazságok, erkölcsi értékek, és duplafenekű morális rendszerek, ha egy dolog megítéléséről van szó – ezt ne feledje és ne is hagyja, hogy elfeledjék.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen