Heti horoszkóp szeptember 12 – 18.

 

hatterkep_001.gif

 

 

 

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr.20.

 

Ne ragadtassa el magát annyira, hogy elkezdi azt a személyt kritizálni, akitől a megélhetése függ! Ne halogassa a feladat megoldását, mert ettől szorongóvá válhat. Munkahelyén fiatalabb kollégától ne kérjen szívességet, mert most amúgy is a suttogások, a pletykák pókhálóként hálózzák be önt.  Azért nem kell aggódnia, mert pozitívan érintik a változások, és most bebiztosíthatja magát. Szerelme titkol ön előtt valamit, aminek érdemes lenne utánajárnia. Barátja, vagy gyermeke érzelmi életébe ne szóljon bele, mert nem érezheti ugyanazt, amit ők! Családtagja egészségi problémáját ne vegye félvállról.

 

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

 

A héten eredményes a munkában, felettese a kedvesebb arcát mutatja önnek. A rokonok támogatják és visszatér a hite és a bizalma is. Sokat gondol szüleire, akivel régen találkozott. Oldja fel a rossz érzését, látogassa meg őket. Meglátja megnyugszik a lelkiismerete. Ha azt hitte, hogy lezárta a múltat,  és egy fájdalmas ügynek pontot tett a végére, akkor téved. Újabb fejezet kezdődik, amikor nem zárkózhat magába, és nem háríthatja át a felelősséget. Összefut egy olyan személlyel, akinek az őszintesége, a szenvedélyessége  tűzbe hozza önt.

 

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

 

Soha nem vette még ennyire hasznát rábeszélő képességének, mint most. Vessen be mindent hivatalos ügyek intézésénél,  vételnél vagy eladásnál. A munkájában a fontos döntéseket most hozza meg, ezek a jövőjét szolgálják. Lehetséges, hogy több pénz jön a házhoz, mint eddig. Tartalékot képezhet, vagy éppen a tartalékhoz nyúlva könnyebbé teheti életét. A héten áldás van a szerződéskötéseken, a tárgyalásokon, az utazásokon, és békét köthet egy régi ellenségével. Gyermeknevelésben a „kemény kéz politikáját” felejtse el, mert elvadítja vele a gyerekét!

 

rak.jpgRák jún. 22 ? júl.22.

 

Elképesztő mondatok juthatnak a fülébe barátjával kapcsolatban. Igazság szerint ön erre már számított, de mégis meglepi a dolog, talán még segít is neki az ügyek intézésében. Partnerét is támogatnia kell, még akkor is, ha úgy érzi, hogy ön szorulna biztatásra. Valaki szeretné az önbizalmát megnyirbálni, de ez nem fog menni. Ne finomkodjon, a pénz miatt pedig bocsátkozzon ha kell jogi harcokba.  A héten valaki a munkahelyén lelki szemetesládának tekinti, de most ezt ne hagyja, mert akkor soha nem fog leszállni önről. Szeretné a vállán kisírni magát, vagy esetleg a hátán felkapaszkodni. Legyen óvatos, ez nem igaz barátság. Ezt úgy hívják, hogy érdek.

 

 

oroszlan.jpgOroszlán júl. 23 ? aug.23.

 

Teljes erőbedobással dolgozik titkos tervének megvalósításán. Segítséget is kér néhány embertől, mert bízik a sikerben. Hallomásból megismer egy új  munkamódszert,  s nagyon megtetszik önnek. Járjon utána, s ha hatékonynak látja, alkalmazza. Ha nézeteltérés támad családján belül, próbáljon békés megoldás felé hajlani. Más, sokkal fontosabb dolga van, mint a vitatkozás. Gyermeke körül nagyon úgy néz ki, rendben mennek a dolgok. Tegyen úgy, mintha magára hagyná, de közben a háttérből  kísérje figyelemmel. Lehet, jó lenne, ha kissé anyagilag is támogatná. Jogi és ingatlanügyben ön a szerencse kegyeltje.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Egy családtagja miatt vállaljon nagyobb áldozatot! Szabadidejében töltsön több időt vele, mert most nagy szüksége van az odafigyelésre. Kikészül lelkileg. Egy kicsit ennek ön is oka. Tegye jóvá! Nagyon sok munkája lesz a héten, talán még haza is visz a munkahelyéről. Okosan ossza be idejét, ne lássa ennek a család a kárát. Gyerekeire is jobban oda kell figyelnie. Ha kicsik akkor azért, ha nagyok akkor meg azért. A nagyoknak anyagi gondjai is lehetnek. A kicsik meg hiányolják, hogy kevés időt tölt velük. Nem igazán könnyű ez a hét az ön számára.

 

 

merleg.jpgMérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

Kölcsönügyletet ezen a héten bonyolítson, ha nagyon muszáj. A munkahelyi furkálódásokból maradjon ki, mert esetleg önre húzzák a vizes lepedőt, pedig semmi köze a dologhoz. Tehát legyen óvatos. Nem igazán hiányzik a munkahelyi stressz, mikor otthon is van elég gondja. Talán a sok idegeskedés még az egészségét is megtámadhatja. Sajnos eléggé üres a zsebe, így pedig nem igazán lehet orvoshoz menni, már azért sem, mert igen magasak a gyógyszerárak. Próbálja ki az alternatív gyógyászatot. Bármennyire elfoglalt és rengeteg a gondja, próbáljon meg összpontosítani szüleire és a tágabb rokonságra. Az anyagi ügyei a gondok ellenére is reményteljesen alakulhatnak. Ha most venni, vagy eladni szeretne, ez az időszak kifejezetten jó.

 

skorpio.jpgSkorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

A kezében van a döntés, amellyel könnyebbé teheti a saját életét. Egy merész ötletét megvalósíthatja, és ez nemcsak elégedetté teheti, hanem házasságának is új lendületet adhat. Most mondja el felettesének is, hogy mit szeretne. Kedvező az alkalom a megértésre és a kivitelezésre. Arra figyeljen oda, hogy ne kotorásszon senkinek a zsebébe,  és ne érdekelje, hogy ki mennyit keres. Ha okosan teszi a dolgát a munkahelyén, most ön is jól meg lesz fizetve. Az a kérdés, hogy kinek mi a jó? Ne legyen ön sem telhetetlen. Ingatlankérdést a héten ne feszegessen, mert nagyon melléfoghat, ami már rengeteg pénzébe kerülhet.

 

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

 

Ha nincs munkája, a héten hall egy kifejezetten jó kereseti lehetőségről, amelyet meg kell szereznie.  Lehet, hogy protektor által kapja meg ezt a munkát. Vigyázzon, mert a szívességet is meg kell fizetni. Gondolkodjon el rajta, hogy így is megéri-e? Ha házas, akkor itt az ideje, hogy a félreértéseket megbeszéljék. Járnak-kelnek egymás mellett, de egyikőjük sem akar beszélgetést kezdeményezni. Kezdje ön. Meglátja, egy nagy teher esik le a válláról,  és végül tisztázni tudnak  mindent. Gyermekének kisebb egészségi problémája lehet, a legapróbb jelre is figyeljen oda.

 

Bak dec. 22 ? jan. 20.

 

 

Valaki már alig várja, hogy ön hozzá forduljon, megvigasztalja, és puha csókkal itassa fel könnyeit. Vigyázzon, mert egyik bonyolult kapcsolatból a másikba eshet! Ha ön szülő, akkor gyermekének nagy szüksége van az ön megértésére és szeretetére. Ha utálja a főnökét, vagy a céget, ahol dolgozik, ezt ne a héten hozza tudomására. A most kapott állásajánlatra mondjon nemet, mert átverés az egész. Befolyásos személlyel ismerkedhet meg,  és ha vendégségbe, buliba megy, pompásan érezheti magát.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21- febr. 19.

 

 

Tapasztalhatja, hogy nincs olyan összeg, amelynek ne tudna a fenekére verni. Parancsoljon megálljt magának a költekezésben, és ne dúskáljon, mert a felesleges kilókat nem könnyű leadni. Változásokra számíthat magánéletében, de ezt egyelőre tartsa titokban. Vállalkozásának ügyei nem jó irányba haladnak, emiatt érdemes lenne utánanézni az adózással kapcsolatos jogszabályoknak.  Különösen ha adóellenőrzés várható. Ha teheti, most ne utazzon külföldre. Házastársának ne hazudjon, ne hánytorgassa a múltat, és főleg ne bántsa a férje szüleit, vagy közeli hozzátartozóit. Igyekezzen békülni.

 

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

 

Figyeljen a jelekre, és ismét rájön, hogy partnere mennyire féltékeny önre. Ugyan semmi alapja nincs, de őt erről nem tudja meggyőzni. Emiatt veszekedések várhatók. Munkájában viszont sokkal jobban haladnak a dolgok és ez örömmel tölti el. Okosan ossza be a pénzét, mert mostanában nagyobb összegű kiadás várható, amire eddig nem is gondolt. Egész héten feszült légkör veszi körül, vagy éppen ön generálja azokat. Nem tud elmenekülni a gondjai elől, tehát inkább lazítson és meggondoltan döntsön. Lesz még egy kis rossz időszak, de a dolgok  egyszer csak megváltoznak. Ez talán előbb bekövetkezik, mint ahogy most gondolja.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen