Heti horoszkóp 2008. március 10-től l6-ig.

 

 

 

 

 

 

 

Kos márc. 21 – ápr. 20.Felettesével a munkában is összhangban lesz. Nagyszerű a partnere, vagy ezekben a napokban talál rá arra, akivel megoszthatja örömét, s aki hosszú távon boldoggá teheti.Ne akarjon egyszerre túl sokat, mert a kínálkozó lehetőségek között könnyen rosszul dönthet. A kicsi, de biztos lépésekkel messzebbre jut, mint gondolná.

 

 

 

Bika április 21 – máj. 20.

Sokszor meg van győződve róla, hogy hívatásában kimagaslót nyújt. Azt gondolja, hogy mindenki más csak követni tudja. Szép dolog ez az önbizalom, sosem szenvedett ennek hiányában, de azért eltöprenghetne azon, hogy mások is tudnak ugy dolgozni, mint Ön. Kapcsolataiban legyen egy kicsit nagyvonalúbb. Családjának fiatalabb tagjaiért ne aggódjon, hagyja, had járják a saját útjukat. Ne féljen nem esik messze az alma a fájától, sok-sok tulajdonságát viszontlátja bennük.

Ikrek május 21-junius 21.

Kitartó és szorgalmas. Ezért képes a munkájában is átlagon felül teljesíteni. A héten nem harcol, nem száll senkivel szembe. A szerelemben nehezen talál rá az igazira. Ha még is sikerül, akkor társát megbecsüli. Mundérja becsületét a hét közepén meg kell védenie karierjében. Ez sok feszültségébe kerül. Hét végén pihentesse testét és lelkét.

Rák június 22 -július22.

Nem tudja eldönteni, hogy régi kapcsolatát lezárja-e vagy sem? Vagy csak játszik a tűzzel? Nem érzi jól magát régi munkahelyén sem, de addig ne változtasson, mig biztosan nem talál másikat! A bolygók nem igazán kedveznek a változtatásnak. Nagy fordulatokat nem igérnek a csillagok.A munkájában igen sok a tennivalója. Vigyázzon, a kapkodás hibát szül és nehezen tud a főnöke kedvére tenni.

Oroszlán jul.23-aug.23.

A héten a családjában valaki nem fogadja el tényként a valóságot. Szerencsebolygója vigyáz önre, nehogy veszélyes helyzetbe kerüljön. Egy nagy szerelem hatalmába kerítheti. Élvezze az életet! Az anyagiak terén legyen körültekintő, ne költekezzen. Sikeres lehet külföldi utazása, a nagy készülődés lázba hozza. H asználjon ki minden lehetőséget a pihenésre és kikapcsolódásra.

Szűz aug.24 – szept. 23.

Meglepi, hogy munkahelyén olyan ember áskálódik ön ellen, aki addig barátja volt.Pattanásig feszülnek az idegei. Elege lesz mindenből és mindenkiből. Most több bosszúsága lesz, mint máskor. Házastársi és üzlettársi kapcsolata is felbomlóba lehet. Az eddig bevált jó ötletek most nem biztos, hogy célravezetőek. Legyenőszinte párjához és ne vonja ki magát a családi beszélgetések alól.

Mérleg szept.24. – okt. 23.

Másfelé járnak a gondolatai, ezért nagyszerű esélyeket szalaszthat el. Kemény és sok munkája lesz a héten, csak a hét végén lazíthat. Se lát se hall, annyira leköti egy különleges munka. Élete párja nem fog örülni neki. A hét vége felé váratlanul találkozik régi szerelmével. Ez olyan jól sikerül, hogy gondolkodik a folytatáson, esetleg az újrakezdésen. Pedig felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó.

Skorpió okt.24. – nov. 22.

Remek ez a hét arra, hogy megszabaduljon gondjaitól, esetleges lelkiismeret furdalásától.Keressen fel egy lélekbúvárt, vagy egy nagyon megbízható barátot. Ha szeretne karcsúbb lenni, itt a ragyogó alkalom. Fogja vissza a határtalan falatozást. Fogjon bele valamilyen komolyabb testmozgásba, amit régebben szeretett. Most kitartással ajándékozzák meg a csillagok és zsírt égethet, izmokat építhet. Akkor mire vár?

Nyilas nov.23. – dec. 21.

Egy fontos cél megvalósítására fogja fordítani szabadidejének egy részét. Egészségére most fokozottabban figyeljen oda, nehogy megbetegedjen. Hagyja, hogy szeressék, kényeztessék. Itt az ideje, hogy átlépjen egy bonyolult szituáción, ami csak gyötri önt. Legyen bátor és űzze el rossz gondolatait. Utazzon el és találkozzon rég nem látott barátaival. Valamit mindenképpen csináljon, vonja el figyelmét arról, ami nem hagyja nyugodni.

Bak dec.22. – jan. 20.

Kapcsolja ki mobilját, ha nyugalomra vágyik. Valaki, vagy valakik fondorlatos módon zaklatni akarják. Az is lehet, hogy váratlanul beállítanak otthonába. Viszont a munkájában további elismertséget szerez magának.A főnökével szemben kell bízonyítania szellemi fölényét. Ez galibát okozhat, de ön kerül ki győztesen. Vénusz tréfájából kora őszre jellemző érzések ébrednek szívében. Éljen a lehetőséggel.

Vízöntő január 21-február 19.Lángralobbanhat érzelme egy rég látott ismerős kapcsán. Aki most köt házasságot, szerencsésen dönt, tartós boldogságra számíthat. Művészi tehetség. Arra született, hogy kimagaslót alkosson. Vigyázzon, mert sokszor nem tudja kivonni magát mások hatása alól! Ez az oka annak, hogy pletykákba keveredik, vagy önt akartják mások bűnbaknak állítani. Tudja-e, hogy hajlamos a baráti, vagy családi kapcsolatban az uralkodásra? A Jupiter és a Vénusz a laza kapcsolatokat is szorosra fűzi.

Halak febr. 20-márc.20

Ne ítéljen elhamarkodottan. Lehet, hogy a háta mögött több jót mondanak a kollégái, mint a szemébe. A kelleténél több pénzt költ a hétvégi bevásárlásai során. Igy megszorító intézkedést kell hoznia a következő héten az anyagiak terén, aminek a családja nem fog örülni. Emiatt kisebb vita várható. A hét végén megtalálja a módját, hogyan csempésszen be egy kis romantikát párkapcsolatába. Ez a meglévő hosszú párkapcsolatba is új színt varázsol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen