2011. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről. Halak

G0rY-11s-2.gif

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Életed jó nagy adag, olykor kaotikusan üdítő, máskor pedig egzisztenciálisan stresszelő zűrzavarral volt tele 2003 óta, amikor a forradalmár Uránusz belépett a jegyedbe, és elkezdte felrázni a dolgokat. Mostanra az alapok, amelyre az életedet építetted, gyökeresen megváltoztak. Idén esélyed van arra, hogy összerakd az egyes részeket, és beleépítsd ezeket a friss változásokat. Érezhetted az eljövendőt, amikor az Uránusz először érintette meg a Kos tüzét 2010. május 27. – augusztus 13. között, mielőtt visszacsúszott volna érzékeny jegyedbe az izgatottság utolsó lökete előtt. Alig várod, hogy előremozdulhass március 11-én, amikor az Uránusz visszatér az úttörő Kosba és anyagi forrásaid 2-es házába. A feladatod: beilleszteni ezt az újfajta céltudatosságot az életedbe. Bár az Uránusz 2018-ig marad a pénzügyeid 2-es házában, kapcsolatod  az anyagi világgal már idén elkezd változni, amint különböző pénzkereseti lehetőségek kezdik el mozgatni fantáziádat.

A hatalmas Jupitert tartották uralkodó bolygódnak a Neptunusz 1846-os felfedezéséig. Jupiter 12 éves ciklusa tavaly hozta vissza a Halakba, kiszélesítve látóhatárodat, és új lehetőségeket villantva fel január 22-ig, amikor befejezi látogatását a  jegyedben. A Jupiter együttállása a felvillanyozó Uránusszal január 4-én olyan hirtelen tudatossággal indítja el az évet, ami felrázza eddigi világodat, és megváltoztatja életed általános irányát. Igényed arra, hogy kitörj a múltból, újra lángra lobbantja a nyugtalanságot, amit először e két erős bolygó találkozása kavart 2010. június 8-án  és szeptember 18-án. Jupiter a pimasz Koson és az önértékelés 2-es házán keresztül utazik át január 22-től június 4-ig, potenciálisan megnövelve önbizalmadat és fizetőképességedet. Március 28-án összeütközik a feladatmester Szaturnusszal, ezáltal szembesít téged pénzügyi és érzelmi akadályokkal, amiket megfontolt tervezéssel és kitartó türelemmel kell legyőznöd. Június 4-én az optimista Jupiter megkezdi egy éven át tartó látogatását a kiegyensúlyozott Bikában és közvetlen környezeted 3-as házában, ahol új gondolkodásmódok előtt nyítja meg elmédet, és növeli a barátokkal, családdal, illetve ismerőseiddel folytatott napi kapcsolattartásod intenzitását.

Modern uralkodó bolygód, a fantáziadús Neptunusz belemártja álmodozó lábujjait a Halakba Április 4. és augusztus 4. között, majd visszahúzódik a Vízöntőbe egy hosszabb, 5 hónapon át tartó időre, mielőtt visszatér jegyedbe. A Neptunusz tizennégy évig tartó merülése vízi világodban minden bizonnyal fejleszti intuíciódat, elmélyíti spiritualitásodat, és elmossa a valóság és az illúzió közti határokat. Eközben a gyógyító Chiron belép az együtt érző Halakba február 8-án, hogy erősítse az érzelmi traumákat és emlékeztessen rég elfelejtett sebekre, amelyek újból felszakadtak. A Chiron 2018-ig a jegyedben marad, és hatása a terjengős Neptunusszal folyamatos és hosszú távú lesz. Ez az együttállás megnöveli érzelmi sebezhetőségedet, valamint előrevetíti a fizikai és spirituális megújulást, amennyiben kész vagy megbocsátani magadnak és másoknak is.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen