2011. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről. Vízöntő

G0rY-11s-2.gif

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

1998. óta amikor a spirituális Neptunusz jegyedbe lépett, a képzelet és a hit egyre nagyobb szerepet játszik az életedben, de a tranzit következtében bizonytalanabb is lettél. Április 4-én, amikor az álmok bolygója kilépett a Vízöntőből, végre kitisztul a fejed. Híres tisztánlátásod visszatér, levetkőzöd érzékenységedet is, melynek köszönhetően képes voltál másokkal együtt érezni, de ennek függetlenséged és tárgyilagosságod látta kárát. A friss levegő fuvallata csak előszele azoknak a változásoknak, melyet a megérzések Neptunuszának augusztus 4. és 2012. közötti jegyedben tett újabb látogatása idéz elő. Egy egyértelműbb hatásokkal bíró másik tranzit múlt évben játszódott le, amikor uralkodó bolygód, az Uránusz 2010. május 27. és augusztus 13. között az úttörő Kosban tartózkodott. Az akkor felfedezett radikális gondolatok és és új nézőpontok most alakítják át igazán gondolkodásodat, hiszen a forradalom bolygója március 11-én 7 évre beveszi magát a Kosba és az információt uraló 3-as házadba is. Inspiráló beszélgetések és lenyűgöző új gondolatok gazdagítják szellemi életedet.

A nagylelkű Jupiter és a hagyományokat elvető Uránusz január 4-i  – harmadik – együttállásának eredeti, anyagi előnyökkel is járó ötlet vagy saját magaddal kapcsolatos felfedezés lesz az eredménye. Ez a zseniális páros már 2010. június 8-án és szeptember 18-án is randevút adott egymásnak. Azóta új szemmel tekintesz a jövőbe, és tudatában vagy annak, hogy a múlttól meg kell válni. Bármilyen vonzó is a  jövőről alkotott véleményed, módszeresen kell céljaidat megvalósítanod. A Jupiter a titokzatos Halakból január 22-én a versengő Kosba lép át; június 4-ig szenvedélyes türelmetlenséggel fűti fel a kommunikációért felelős 3-as házat, ahol 2010. június 6. és szeptember 9. között már meggyújtotta a szellem tüzeit. A hatalmas Jupiter ls a korlátokat állító Szaturnusz szembenállása március 28-án jelentős fordulópont lehet, mert a vágy, hogy új gondolataidat megoszd másokkal, reálissá válik ezen a napon. Lehet, hogy módosítani kell terveidet, vagy le kell lassítanod, hogy mások is lépést tudjanak tartani veled. Ha nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni, félreértettnek és elszigeteltnek érzed magad. Ha változtassz, ötleteidet támogatni fogják, és erőfeszítéseid eredményre vezetnek.

Június 4-én a Jupiter a stabil Bikába, otthonod és családod IV-es házába lép, hogy egy teljes évig maradjon ott. A bolygó ekkor fényt derít családod történetére, és néhány otthoni problémára is. Hatása ellentmondásosnak tűnik ugyan, de célja mindössze annyi, ,hogy felkeltse vágyadat az érzelmi és az anyagi biztonság iránt, miközben személyes és pénzügyi kockázatvállalásra biztat. Úgy tudod megszerezni a vágyott bizalmat és biztonságot, ha őszintén feltárod érzelmeidet azok előtt, akik a legközelebb állnak hozzád. Nem számít, mennyire tűnsz naivnak, itt az ideje elismerned, hogy anyagi és anyagias világban élsz, és vágyaid ennek megfelelően nem lehetnek kizárólag fennköltek. Az igazság az, hogy szükséged van mások fizikai közelségére.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen