2011. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről. Bak

G0rY-11s-2.gif

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Az utóbbi pár évben már rengeteg változást éltél át – és ennek még nincs vége. Az átalakító Plútó 2008. november 26-án kezdte meg a folyamatot, amikor az ambiciózus Bakba lépett,de a metamorfózis nem zárul le, amíg 2023-ban el nem hagyja a jegyedet. A megújító Plútó még tizenkét éven át jeges léptekkel halad a személyiséged I-es házában, s lerombolja, majd újjáépíti életed minden szegmensét. Még nem látod a folyamat végét, amikor a hernyóból pillangó lesz, azt viszont ösztönösen tudod, mikor hagyd el a bábot. A hatalmas változást vezérlő fejlődés tavaly megtorpant, amikor a korlátozó Szaturnusz kvadrátba került a Plútóval. Idén a haladást a derék Jupiter is támogatja, amikor június 4-én a föld-elemű Bikába lép, majd harmonikus trigont alkot a Plútóval július július 7-én, október 28-án és 2012 március 13-án. Ennek ellenére lesznek meglepetések. A nyughatatlan Uránusz elhozza a változás szelét, amikor március 11-én az úttörő Kosba és az alapjaid IV-es házába lép. Bár a sokkoló Uránusz-Plútó kvadrát 2012-2015-ig nem válik pontossá, a nyáron épp elég közel kerülnek egymáshoz ahhoz, hogy váratlan változást hozzanak családi fronton. Ez felbiríthatja a magánéletedet, és ízelítőt ad a jövőből.

A Szaturnusz 2009. október 29-én lépett a diplomatikus Mérlegbe és a karriered X-es házába, ahol 2012. október 5-ig marad. Ez alatt az idő alatt az uralkodó bolygód növekvő szakmai feladatok teljesítésére ösztönöz. Talán még sikeresebb leszel, mint amire számítasz, ami keményebb munkára sarkall, és feszültséget okozhat a magánéletedben. De az is lehet, hogy gyakorlatias számításokkal csökkentheted rendíthetetlen ambíciódat, és rövid távú nyereség helyett hosszú távú előrelépés lesz a jutalmad. Március 28-án az optimista Jupiter és a realista Szaturnusz végső szembenállása – utoljára a tavaly kezdődött sorozatból – a szakmai és családi felelősség egyensúlyát érintő megoldatlan problémákkal szembesít.

Ebben az évben szívből jövő szavakkal régi sebeket gyógyíthatsz be. Tizennégy évnyi tartózkodás után a materialista 2-es házadban a spirituális Neptunusz a Halak ápoló vizeibe csobban április 4. és augusztus 4. között. Látogatása a kommunikációd 3-as házába megszünteti a merev gondolkodást és megadja a kapcsolataidban használt alaphangot az elkövetkező évekre. A gyógyító Chiron szintén a Halakba lép február 8-án, ahol hét évig marad, és megerősíti azon igényedet, hogy beépítsd mindennapjaidba a spiritualitást. A Bak lényeges jellemvonása, hogy kézzelfogható célokat valósít meg, most azonban olyan területekre vándorolsz, amelyek gazdagítják a lelkedet és erősítik a testedet, még ha nincs is azonnal szemmel látható, praktikus nyomuk az életedben.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen