Kos március 21 április 20.

 

A boldogságot ne kívülről várja, akkor rátalál. A kolégái sok borsot törnek az orra alá. Ez nem baj, mert újabb tettekre serkentik. A szerdai Mars -Vénusz együttállás kellemes változást hozhat az életébe. Viszont a hét végén az akaratosságával épp az ellenkező hatást éri el, mint amit szeretne. A Szaturnusz azokat a kollégáit bosszantják fel, akik mást akarnak mint ön.A hét végét töltse a szabadban, bármilyen lesz az időjárás.

 

Bika április 21 – május 20

 

Ezen a héten eredményes időszak köszönt önre munkájában. Szélsőséges jellemvonásai ezen a héten előjönnek, ezért hívjon meg barátokat a hét végére és nevetgéljenek az élet csalafintaságain A hétfői Hold – Vénusz kvadrát azt mutatja, hogy néhány hete-hónapja nagyon elrontott valamit, de most minden helyrehozható.Vigyázzon, mert uralkodó alűrökre is hajlamos lehet, ugy gondolja, hogy mindenkinek önhöz kell igazodnia. A hét másdik felében rájön, hogy ez nem igy van.

 

Ikrek május 21 – június 21.

 

Ugy tünik, szegényedik az érzelemvilága a szerelemben. Viszont a Vénusz – Neptunusz szextil elmélyiti önben a szeretetet az önhöz közelállókhoz. Most a rokonok felé jóakarat irányítja. A Plútó árnyékot jelez, kedden történik valami, ami nem fog önnek tetszeni. Hétvégére azonban minden a helyére kerül.A szakmai és magánszférában is teljes lesz a harmónia. Lazitson a hét végén.

 

Rák június 22 – július 22.

 

 

Nem mond mindig igazat, mert nem akar fájdalmat okozni másoknak. Olyan lehetőséget hoz az útjába az élet, hogy anyagilag nem fogja rossznak érezni a hetet. Ez a hét sokat hozhat a konyhára. Most szokatlan dolgokba is belefoghat, mert sikeres lesz. Alkalmas az idő gyerekvárásra, vagy unoka érkezésére. Lazítson, mert megterhelő volt a sok rokon látogatása. Kicsit túlbonyolította a dolgokat és most kikapcsolódásra vágyik.

 

Oroszlán július 23-augusztus 23

 

Mintha a világ összes tennivalója a nyakába zúdult volna.Jó szervezéssel azért mindennek a végére érhet! Pénzügyi gondokkal kűzd, de kár volna tönkretenni hangulatát, mert hamarosan megoldódik. Ezen a héten sok időt és sok energiát áldoz családjára. Baráti kapcsolatban azonban gazdag a hét. Néha már bosszantja is a sok látogató. Vigyázzon, néhány álnok ember is megbújik közöttük.

 

Szűz augusztus 24-szeptember 23

 

Anyagilag nem áll olyan jól, mint ahogy szeretné.Alaposan meg kell gondolnia mire költi a pénzét. A pénzügyi döntés következtében kockára teheti anyagi biztonságát. Ha nem egyedül él, a házastársával mindenkép beszélje meg, mert őt is érinti. Váratlanul felzaklathatja egy nem várt esemény. A szerződésekkel mindenképpen bánjon óvatosan, csak akkor írja alá, ha minden részletével tisztában van. Az apróbetűs részekre is figyeljen oda.

 

Mérleg szeptember 24-október 23.

 

Könnyen és gyorsan lesz szerelmes. A párjánál apró lépésekkel gyorsdabban jut a végkifejlethez, mint ha egyszerre és azonnal akarna mindent. Ezen a héten jobb lenne, ha csak egy dologra koncentrálna. Hajlamos arra,hogy felületesen kezelje még a saját érzéseit is. Ezen a héten váratlanul pénz üti a markát. Ne keveredjen perbe, vagy vitába, mert alul marad, még ha igaza is lenne.

 

Skorpió október 24-november 22.

 

Most első a kötelesség, minden más háttérbe szorítható. Kicsit háttérben érzi magát, úgy érzi elhanyagolják munkahelyén. Lehet, hogy úgy gondolja, állás nélkül maradhat, ezért szó nélkül elvégez minden munkát. Legyen erős, az ön szorgalmával ennél különb állásokat talál magának! Ne hagyja legázolni magát, és talán még több pénze is lesz.

Nyilas november 23-december 21.

 

Némi zavart jeleznek a csillagok szívügyekben. Hét végén menjen szórakozni, új barátokra találhat. Szerelmi párkapcsolatban bizonytalanságot érezhet, egyik pillanatban szakítana, a másikban pedig ölelné kedvesét. Ha ön már házas, akkor az anyagiak miatt nem tudja érzéseit vállalni, ezért marad a régivel. Gyermekei a héten nagyon feldűhitik. Szép szóval jobban tud rájuk hatni! Munkahelyén átszerrvezés várható, de önt nem érinti kellemetlenül.

 

Bak december 22-január 20.

 

Igazán nem lehet oka panaszra. A bolygók is kedvében járnak a hét második felétől. Olyan kedvező ajánlatokat kap, hogy egyikről sincs kedve lemondani. Azért a határidőkkel legyen óvatos! Munkájában nyereséget, többletbevételt könyvelhet el. Sok szépet köszönhet a szerelmének.Egy komoly beszélgetés egész életre szóló boldogság nyitánya lehet. Mostantól minden megváltozhat az ön számára.

 

Vízöntő január 21-február 19.

 

A hét csendesen kezdődik. Kiegyensúlyozottabbá válik. Nem is tanácsos felzavarni ezt az állóvizet, mert abból nagyobb probléma lehet. Az események a színfalak mögött játszódnak. Ha a következő napok bolygóállásait figyelembe vesszük, mindez idővel kedvezni fog önnek. A hétvégén beköszönt életébe a szerencse. Elsősorban szakmai téren a vállalkozásában számíthat „égi segítségre”. Feltétlenül használja ki, mert a következő hét már nem lesz olyan kedvező.

 

Halak február 20 – március 20.

 

A héten tartson be minden szabályt, mert a legkisebb hibáért is több büntetést fog fizetni. Munka, vagy tanulás. Ez a két dolog jellemzi az év tizedik hetét. Aztán a jóvátétel hete következik, amikor a sors igyekszik kárpótolni önt a múltbeli kellemetlen eseményekért. Szerelmi kapcsolata megszilárdul. Az irigyeivel ne foglalkozzon, vannak ugyan szép számmal, de még mindig jobb, mintha sokan sajnálnák önt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen