Heti horoszkóp április 5 – 11.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Nincsenek éppenséggel az ínyére a körülmények, és bosszantja, hogy nem tehet ez ellen semmit. Azzal viszont, hogy ellenkezik, csak még rosszabbá teszi a helyzetét. Nem jönnek össze a dogai, eltűnik valamilyen hivatalos levele, a telefonüzeneteket sem kapja meg úgy, ahogyan kellene. Ezen a héten a pénzügyeit is különös  odafigyeléssel kezelje. A bevételei kicsit csökkenni fognak, de a hét végére képes lesz kijönni a válságból.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Anyagi nyereségre számíthat, amitől kiegyensúlyozott és nyugodt. Kisebb utazás és barátokkal, ismerősökkel való találkozás várható. Jól érzi magát, ha ki tudja beszélni érzéseit, gondolatait. Elnézést kérhetne mindenkitől, akit megsértett azzal, hogy fölényes volt, amikor háttértámogatást érzett maga mögött, most azonban esendő, és elnézésre vágyik. Gondolja át viselkedését, és legyen megértőbb.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Mi történt Önnel? Alábbhagyott a másik iránti lelkesedése? Nehogy levonja a következtetést: Önt most semmi sem mozdíthatja ki a holdpontról. Csupáncsak nem találkozott  még azzal, aki ezt ki tudná Önben váltani. Az is lehet, hogy csak hagyta elmenni az illetőt. Gondoljon vissza a még nem is olyan távoli múltra! Nem ábrándozik túl sokat? Egyre többet gondolkodik pályamódosításon, közben meg tart a változástól. Amikor mérlegel, azt is vegye számításba,hogy mik a lehetőségei, és vesse össze jelenlegi helyzetével.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl. 22.

Ez nem a visszavágások hete! Önuralomra lesz szüksége, még egy kicsit szorítsa össze a fogát, és ne feledje, hogy csak az érett gyümölcsöt érdemes leszakítani. A Vénusz adja az erőt, hogy idomuljon mindenféle „nem tetszik” helyzethez, de mondja azt is, hogy lesz a héten valamilyen kényes pénzügye. Vegye igénybe a kedvezményeket, nyeljen nagyokat és egy-kettő túl lesz a nehezén! A  Merkúr azt jelzi, hogy ésszerű megoldást talál egy családi ügy elrendezéséhez. A Neptunusz szerint pedig kitűnő érzékkel vonja magára mások figyelmét.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug. 23.

Ön nem olyan visszafogott és húzódozó, mint ahogyan azt sokan elképzelik. Most például kirobbanó formáját csodálhatják ismerősei. Fürge észjárásával elismerésre készteti barátait és visszavonulásra ellenfeleit. A munka köti le minden percét, így nagyon kevés ideje marad a magánéletére. Szerencsére minden rendben van otthon, így lehetősége van arra, hogy igazán kipihenje magát egy-egy fárasztó nap után. Párja megértően viselkedik az adott  helyzetben és igyekszik segíteni. Szerencsés, mert így komoly sikereket érhet el.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Számtalanszor megfogadta már, hogy lakatot tesz a szájára, néma lesz, mint a hal, de sajnos olykor megfeledkezik magáról. Egyszerűen képtelen elhallgatni olyasmit is, amiről pontosan tudja, hogy nem volna szabad kikotyognia. Most különösen fontossá vállnak a szavak. Minden titkot meg kellene őriznie, és jó lenne tisztában lennie azzal, hogy amit hall soha nem biztos, hogy igaz is. Nyugtalanságára a legjobb orvosság, ha fontos dolgok helyett inkább a kellemesekkel törődik. Jól teszi, ha sokat forog társaságban, és nem sajnálja az időt a kikapcsolódásra.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Vigyázzon, ne ragaszkodjon olyan információkhoz, amelyek nincsenek megfelelően alátámasztva, mert az izgalmas viták melletti kitartása dogmatizmussá válhat. Makacssága hatósági személyekkel való problémákhoz vezethet. Az lesz a legjobb, ha megtanul alkalmazkodni egy kicsit; a rugalmasság segíteni fog Önnek, hogy elfogadják a világban. Ez különösen fontos, ha a munkája nem biztosítja azokat az eszközöket, amelyekkel kifejezheti leleményes életfelfogását, vagy elnyomja emberi kapcsolatait.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Elkapta a vándorlási láz, s ha megoldható, fogja a vándorbotot és útnak indul, lehetőleg jó messzire. Sokfelé barátai vannak, nem lesz nehéz megszervezni, hogy vendégül lássák. Az sem kizárt, hogy most igazi felfedező útra indul, s vadonatúj tájakkal, emberekkel ismerkedik meg. Természetesen sokat is tanul ezekből a találkozásokból. Azáltal, hogy új típusú emberekkel ismerkedik meg, talán más szemmel nézi a világot. Az sem lehetetlen, hogy közelebbről akarja tudni, mit is mondanak a csillagok. Ha így lenne, folytasson asztrológiai tanulmányokat.


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Rengeteg feladata van, így nem ér rá az élet dolgain tűnődni. Teljesen magával ragadják az összegyűlt munkák, ügyintézések. Félmegoldásokat nem ismer, mindent maximálisan végez. Nem kifejezetten otthonülő típus, alkatánál fogva kissé nyájas és barátkozó. Most különösen sok alkalma nyílik megismerkednie sokféle emberrel. Temérdek lehetőség kínálkozik arra, hogy új barátokat szerezhessen. Lehetséges, hogy távoli utazásról álmodozik, de most érje be kisebb közeli kirándulásokkal.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Veszélyes vizeken evez. Kedvesénél műhiba lépett fel. Kisugárzásának energiaszintje a megengedett határérték felett van. Az egészsége nem a legjobb, de nem panaszkodik senkinek. Ez az Ön gondja és orvosolja is. Kicsit hisztis időszak előtt áll, jó, ha előre igyekszik bocsánatot kérni a többiektől és ügyesen beosztani az energiáit. Mostanában sok szürke hétköznap következik az életében.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Sokan titkolóznak Ön előtt. Ez komoly lelki válságot okozhat, főleg akkor, ha Önnel kapcsolatban hallgatnak el fontos dolgokat. Ne vágjon azonnal a dolgok közepébe, inkább próbálja meg a kevésbé tisztességes, de hatásosabb módszert: okosan puhatolja ki a titkokat, bogozza ki a szálakat, és maradjon a háttérben! Jogos kívánságait, igényeit igyekezzen érvényesíteni. Amíg nem közli, mit akar, elég nehéz kitalálni. Ne legyen álszerény!  Bele a közepébe.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Társasági élete aktívvá válik, eddigi nyugalmas napjai felpezsdülnek. A pénz miatt ne aggódjon, ha olyan dologra költ, amit nagyon kíván vagy érdekli, Ön úgyis csak a józan ész határain belül költekezik. Kiszámíthatatlan, szélsőséges dolgok kerülnek napirendre. Törekedjen arra, hogy fenntartsa a jelenlegi helyzetet, mert a nagy változások csalódást hoznának, később mindent megbánna. Hivatásában most végre kiderül, hogy jó dolgokra fordította-e az energiáját, vagy olyasmire pazarolta, ami másoknak hajt hasznot.



Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen