Heti horoszkóp február 22-28.

kos.jpg Kos márc. 21 – ápr. 20.

Nagyon nagyvonalú volt. Ezt akarta elérni? Az biztos, hogy ezzel a gesztussal sok barátra tehet szert. A környezete helyesli azt, amit tesz, de Ön mégsem elégedett. Most minden nehezebbnek tűnik, mint ahogy az a valóságban van. Ha levertnek érzi magát, ha képtelen udvariasan viselkedni, ne használja kifogásként betegségét, lelki, vagy anyagi bajait. Tanuljon meg kicsit többet nevetni önmagának és az életnek!

Bika ápr. 21 – máj. 20.

Házimunkával, otthoni tevés -vevéssel telnek a napjai. Amellett, hogy ezek a tevékenységek rendkívül hasznosak, mert megszűnik a bűntudata, kikapcsolják és pihentetik agyát, megtisztítják az elmúlt hét gondjaitól. Szerelem terén, oly nagy a kíváncsisága, hogy különös kalandba keveredhet. A hivatásában használja ki, hogy a döntéshozók közül többen is szabadságon vannak, és vegye át a kezdeményezést. Ne tegyen olyan dolgokat, amiket később megbán.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 – jún. 21.

Oda kell figyelnie a fatalizmusra, ami sajnálatosan alkalmas arra, hogy elfojtsa dicséretes szorgalmát, ami gyakran a gondosan leplezett alacsony önbecsülésnek következménye. A házasság több informális elkötelezettséggel jár együtt. Kitűnően megállja a helyét a munkában, de csak ha van, aki megmondja, hogy mit kell tennie. Ha nincs, aki irányítsa, bizony összezavarodik, és attól fél, hogy hibát követ el. Mivel ebben a hónapban a mars uralja a tetteit, bizony nemcsak energiával lesz tele, de feszültséggel, haraggal is. Próbálja meg visszafogni kötekedő kedvét, mielőtt jóvátehetetlen hibát vét.

rak.jpg Rák jún. 22 – júl. 22.

Ne legyen elbizakodott, mert nem mindenható, és a gyengéi előjöhetnek éppen a legkritikusabb helyzetben. Ha kikiáltja magát tévedhetetlennek, akkor a nagy elvárások, amiket emiatt támasztanak Önnel szemben, válasz nélkül maradnak, ami Önre nézve nem jó. Ha elért valamit az életben, óvakodjék az irigyektől és a vetélytársaktól. Ha ellenfele Önnél erősebb, kerülje az összetűzést még akkor is, ha úgy érzi, hogy Önnek van igaza. Kicsit több sikerélményre vágyik, ezért szeretne minél hamarabb túllépni azokon a munkákon, amik most lekötik.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23-aug.23.


Gazdag, kimeríthetetlen ötlettára most sikert, dicsőséget szerezhet! Egyetlen dologra oda kell odafigyelnie: ne bízzon meg vakon munkatársaiban, különben könnyen megeshet, hogy  Ön előadja zseniális tervét, a kollégája pedig ellopja az ötletet, és sajátjaként rukkol elő vele! Ezen a héten az anyagi kiadásoktól is tartózkodnia kell, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen része! A héten sok apró ügyet kell elintéznie. Munkája teljes odafigyelést és összpontosítást igényel.

szuz.jpg Szűz aug. 24 – sszept. 23.

Nem nagyon tud mit kezdeni a megváltozott helyzettel, de ezután könnyen és gyorsan magára talál. Ön a legbonyolultabb helyzetben is megtalálja a kivezető utat. Megvalósíthat egy régi álmot vagy munkahelyén, illetve hivatásában léphet előre. Vigyázzon a közlekedésben való részvételnél, kisebb balesetek érhetik. Ha azt szeretné, hogy senki ne kérdőjelezze meg kompetenciáját egy nagyon fontos kérdésben, akkor mindenképpen viselkedjen tekintélyt parancsolóan. Rég nem látott kedves ismerőssel találkozhat.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 – okt. 23.

Ne próbálja átnevelni családját! Kérdezze meg őket is arról, hogy mit szeretnének. Nem biztos, hogy mindig önnek van igaza. Kicsit most a megszokottnál is önfejűbb. Szálljon kicsit magába, vonuljon kicsit félre és lazítson. Meglátja, nemsokára másképp látja majd az egész ügyet. A munkahelyén minden összetorlódik. A mostani helyzetben könnyen ellenségeket találhat egy-egy meggondolatlan kijelentése miatt. Kicsit fogja vissza magát.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 – nov. 22.

Hát ilyen is van! Végre nem kell rohannia, senki nem sietteti. Ha ezen a hét végén is kapkod, akkor most csak magát okolhatja. Ez esetben felvetődik a kérdés: nem kellene életmódot változtatnia? Nem lesz könnyű dolga, főleg ha régi, és még inkább, ha házastársi kapcsolatot akar megszakítani. Tízszer is gondolja meg, nem lenne inkább érdemes kibékülni? Legyen türelmesebb Önmagához és kapcsolataihoz.

nyilas.jpg Nyilas nov. 23 – dec. 21.

Úgy érezheti, hogy nem bírja elviselni azt a párkapcsolatot, ahol a másik fél önző módon viselkedik. Beszéljék meg társával a problémákat. Ha még nem házas, lehetséges, hogy választania kell két személy között. Nehéz a döntés, halassza el későbbre. Találkozzanak ritkábban, hogy legyen ideje meggondolni az ideális döntést. Sétáljon nagyokat, pihentesse testét és eddze lelkét a nagy döntés előtt. Munkahelyén semmi rendkívüli nem várható. ost ott tud lazítani.

bak.jpg Bak dec. 22 – jan. 20.

Egy visszatérő rémálma miatt szorong. Ha józanul igyekszik megfejteni mit is jelent, nem is tűnik már olyan rejtélyesnek. Kedvese egy hosszú hétvége napjait tervezi. A hét valamelyik napján pénzügyei szerencsésen alakulhatnak. Egy barátja értékes üzleti tippel lép Ön elé. A hét végén lesz ideje meditálni. Mostanában magányosnak és lehangoltnak érezheti magát – többnyire alaptalanul. Még azokat is visszautasíthatja, akik fel akarják vidítani. Jobb, ha most nem hoz döntéseket társkapcsolati kérdésekben.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

Erős akarattal és környezete segítségével egyszerre több vonalon is látványos eredményt tud majd elérni, ám ez az önhajszolás kimerüléshez, esetleg még betegséghez is vezethet. Jó lenne, ha néhány napra elutazna partnerével és a szerelemben, a természet felfedezésében keresne kikapcsolódást. E néhány nap ráadásul megsokszorozza erejét! Nem kell mindent megérteni! Egy veszekedés sokszor nem akkor ér véget, amikor a felek megegyeznek. Milyen édes a kibékülés, gondoljon erre!

halak.jpg Halak febr. 20 – márc. 20.

Kaphat egy olyan szépnek tűnő ajánlatot, amit fél majd elfogadni. Bátran kockáztathat, mert a szerencse váratlanul Ön mellé áll a szerelemben is. Egy új érzelmi fellángolás várható, legyen azonban óvatos, mert mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ezen a héten végig álmodozik. Legyen nagyon lelkiismeretes a munkájában, és mindent végezzen el rendesen, ne hagyja, hogy összecsapjanak a feje fölött a hullámok.




Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen