Február 14. Bálint névnap.

(latin) Jelentése:

erős,egészséges.                                                                                            

   

  

Erejét  nem a fizikuma, sokkal inkább lelkisége adja. Szeretetet adni és kapni , ez életének a kulcsa. Feladata támaszt nyújtani az embereknek. A legfőbb erénye , hogy szinte mindent és mindenkit képes elfogadni. Megbízhatóságot és  erényességet sugároz. Akiket szeret, azokért képes tűzbe menni. Akkor teljesedhet ki legkönnyebben, ha ezt a családban, vagy egy közösségben  teheti meg. Viszont ha önzővé válik, elgyengülhet, vagy elbizonytalanodhat. Nem képes harcolni, emiatt gyakran gyengének tűnik.  Nagyon jó megérzésekkel és ösztönös könnyedséggel rendelkezhet, ez azonban gyakran nemtörődömséghez vezet.

 


Boldog névnapot és 

Valentin napot

minden ünnepeltnek.

 

                                                

 

                                                   

Hozzászólások

hozzászólás

3 hozzászólás “Bálint név jelentése” bejegyzésre

  • Silye Attiláné Máártika:

    Kedves Katikám!!Nagyon Boldog Születésnapot!!Kivánom ezután is leld meg a gyönyörűséget a munkádban!Azok pedig aki szeretnek,tisztelnek,ugyan olyan örömük legyen benned!Kivánok a munkádhoz ezután is sok sok erőt,szeretetet,jó egészséget!Nagy tisztelőd!!Szeretettel Márti

  • bolyka:

    Kedves Katika!

    Boldogságot erőt egészséget kívánok születésnapodon .Isten éltessen .Továbbra is nagyon sok örömet kívánok munkádban és az élet minden területén . Maradj sokáig az aki vagy . Ibolya!

  • benedeknevkati:

    Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat, igen jól esett. Csupán elsiettétek, de a jókívánság soha nem jön rosszkor. Születésnapom március 14.
    Isten éltessen titeket is. Nem is jártam rosszul, igy duplán kivántok nekem sok szépet, mert ugye márciusban is kívántok?

    Mártikának és Bolykának űzenem: Legyünk szeretetteljesek, mert ha nincs bennünk szeretet, akkor semmi sincsen.

    Bennem is van, mint bennetek, és szívemhez emellek TITEKET.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen